Wat biedt DutchDesignBeton.com ?

De laatste hoogwaardige tecnologie uit de USA


DutchDesignBeton.com verkoopt alle materialen om DesignBeton te creëren, af te werken en te onderhouden. 

Door een uitgekiende mix van hoogwaardige producten versterkt het de beton, maakt het kleurecht, vermindert krimp, verbetert de verwerkbaarheid en zorgt voor een goede afwerking. Bewapening is overbodig.

Het standaardbeton wordt gekleurd DesignBeton. Geschikt voor bijvoorbeeld betonnen aanrechtbladen,wasbakken, buiten keukens, bbq's, vijvers, openhaarden, tuinbankjes, beelden en nog veel meer. 


De uitstraling van beton in je interieur zorgt voor een industriële look. Het beton is met verschillende materialen te combineren zoals; hout, rvs en leer. 

De productkenmerken van DutchDesignBeton:
  • Neutrale, moderne en robuuste uitstraling
  • Verschillende kleuren beton mogelijk
  • De sealing zorgt ervoor dat vlekken niet zichtbaar blijven. Beton heeft als eigenschap snel vocht op te nemen. De sealing zorgt ervoor dat het beton goed beschermd is.
Geen mogelijkheden of zin om zelf aan de slag te gaan? Neem contact op met [email protected] om een aannemer te vinden. 

KvK nummer: 57015147
BTW-nummer: NL852403288B01

En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »